Educatie in CTRL

Conferința Educație în Ctrl. Vlogging: de la divertisment la educație a adus laolaltă

speakeri care cred în
educația continuă

de pe băncile școlii și mult după absolvire.

Anne-Marie e o moldoveancă veselă, școlită la București și rezidentă a Ardealului, vlogger de 3 ani.

Pe canalul ei, Vlog-ul de Marți, povestește cu drag despre subiecte diverse și interesante și luptă pentru creșterea nivelului de vlogging din România.

Anne-Marie Chelariu

Vlog-ul de Marţi

Claudiu Teohari (TEO) este gazda show-ului online Nimic Nou de la Sector 7 şi unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi de stand-up din România. TEO este moderatorul conferinței Educație în Ctrl. Vlogging: de la divertisment la educație.

CODIN SEBASTIAN POP şi RAMONA CORDOŞ sunt fondatorii Creative Monkeyz şi realizatori ai cunoscutului serial RObotzi

Codin & Ramona

Creative Monkeyz

ŞTEFAN SZAKAL este antreprenor și fondator al platformei de e-learning estudent.ro.

Stefan Szakal

estudent.ro

CORALIA SULEA este conferenţiar în cadrul Departamentului de Psihologie, Universitatea de Vest din Timişoara, redactor şef al revistei Psihologia Resurselor Umane și coordonatorul Grupului de cercetare în psihologie organizațională și sănătate ocupațională de la Universitatea de Vest din Timişoara.

Alex este membru Sector 7 încă din 2006 și a născut sau moșit toate clipurile de până acum, ca scenarist, regizor sau editor. În paralel cu Sector 7, activează în televiziune, radio si publicitate, iar mai nou lucreaza la scenariul pentru un film de lungmetraj.

Alex Coteț (Gaftoni)

Sector 7

MATEI PSATTA este Digital Strategy Director la Leo Burnett Group

Matei Psatta

Leo Burnett Group

Monica Jitariuc este un profesionist cu experienţă impresionantă în comunicare, lucrând de-a lungul carierei de 15 ani atât de partea clientului, cât şi de cea a agenţiei. A început făcând PR instituţional în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Apoi, a lucrat în advertising, marketing comunicare internă, social media şi PR. A înfiinţat în 2010 departamentul de social media al agenţiei MSLGROUP The Practice. În echipa agenţiei Monica a contribuit la campanii de succes în industrii diverse, multe dintre ele premiate la competiţii locale şi internaţionale. Este trainer şi speaker la conferinţele de profil. În 2014 a primit premiul pentru Excelență în PR de la IAA (International Adevrtising Association).

Pasionată de social media și dinamica socială în online, are prezență intensă și apreciată pe rețelele sociale, așa că o puteți urmări pe Instagram, Twitter, Facebook, Linkedin sau pe blogul personal.

Monica Jitariuc

MSLGROUP The Practice

Ionuț Bodonea este membru fondator 10Lucruri, acest grup non-conformist de amuzament on-line. Îi plac clișeele, plimbările lungi pe malul mării și iubește să împletească goblenuri. Cel mai mult iubește să îi facă pe oameni să râdă... de el.

Ionuţ Bodonea

10Lucruri

Andrei este pasionat de oameni care generează schimbări pozitive. Luptă pentru un viitor mai bun în care oamenii să înțeleagă că nimic nu se întâmplă de la sine. Actualmente este consilier al ministrului educației și președinte al Media .EDU.

Andrei este un social media geek de la Coca-Cola.

Încearcă să experimenteze cât mai mult – îi place natura "test and learn" din digital, ţine foarte aproape de partea de media din social media, iar din când în când, face lobby pentru Youtuberi şi Snapchat.

Colectează articole despre new media şi inovaţie aici.

Andrei Ungureanu

Coca-Cola

Irina a conferențiat în peste 30 de țări pe teme legate de drept, private equity și venture capital, antreprenoriat și educație. A fost invitată ca vorbitor de numeroase agenții guvernamentale din diverse state, de universități de prestigiu, inclusiv Harvard și Stanford, și colaborează cu organizaăii neguvernamentale din toată lumea. În 2014 Irina a fost recunoscută de Forumul Economic Mondial de la Davos ca Young Global Leader.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, scrie-ne la:

echipa@educatieinctrl.ro

Conferință organizată de

estudent.ro și Ctrl+D

în parteneriat cu

Vlogul de Marti